Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indstil e -mail -destination for mit HostGator -domæne

For at afslutte opsætningen af Microsoft 365 fra GoDaddy på et domæne hos HostGator skal du tilføje og ændre DNS -fortegnelser for at pege dit domænenavns e -mail til Microsoft 365.

De værdier, du har brug for for hver nye fortegnelse, findes på din Microsoft 365 Indstil e -mail -destination, når du har bekræftet dit domæneejerskab .

1. Log på dit HostGator cPanel .
  2. Rul til afsnittet Domæner .
  3. Vælg Avanceret DNS -zoneditor .
    • TXT -fortegnelse : Vælg TXT i menuen, og indtast de oplysninger, som vi viste på din Microsoft 365 -konto. Vælg Tilføj fortegnelse .
    • CNAME -fortegnelser: Vælg CNAME i menuen, og indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto. Vælg Tilføj fortegnelse .
  4. Gå tilbage til din cPanel.
  5. Rul til afsnittet Mail .
  6. Vælg MX -indtastning .
    • MX -fortegnelse : I afsnittet Skift MX -post skal du vælge dit domæne og indtaste de oplysninger, vi viser på din Microsoft 365 -konto. Vælg Skift .

Kontakt HostGator-kundesupport på 1 (866) 964-2867, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Bemærk: Du kan ikke indtaste dine SRV -fortegnelser hos HostGator, hvilket betyder, at du ikke kan få adgang til Teams på din enhed. Du kan dog stadig få adgang til Teams med Outlook på internettet.

Relaterede trin

• Få GoDaddy til at kontrollere dine nye DNS -indstillinger ved at logge på din konto og vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! Du modtager en e -mail, når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug.
  • Konfigurer derefter din e -mail på dine enheder .