Indstil e -mail -destination for mit Wix -domæne

For at afslutte konfigurationen af Microsoft 365 fra GoDaddy på et domæne hos Wix skal du tilføje og ændre DNS -fortegnelser for at pege dit domænenavns e -mail til Microsoft 365.

De værdier, du har brug for for hver nye fortegnelse, findes på din Microsoft 365 Indstil e -mail -destination, når du har bekræftet dit domæneejerskab .

1. Log på din Wix -konto .
  2. Under Abonnementer skal du vælge Domæner .
  3. Under Mine domæner skal du vælge Avanceret .
  4. Vælg Rediger DNS .
  5. Tilføj følgende DNS -fortegnelser:
    • TXT -fortegnelse: Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • CNAME -fortegnelser: Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • MX -fortegnelser: Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • SRV -fortegnelser: Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
  6. Vælg Gem DNS .

Kontakt Wix kundesupport på 1 (800) 600-0949, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Relaterede trin

• Få GoDaddy til at kontrollere dine nye DNS -indstillinger ved at logge på din konto og vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! Du modtager en e -mail, når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug.
  • Konfigurer derefter din e -mail på dine enheder .