Indstil mail -destination for mit Network Solutions -domæne

For at afslutte opsætningen af Microsoft 365 fra GoDaddy på et domæne hos Network Solutions skal du tilføje og ændre DNS -fortegnelser for at pege dit domænenavns e -mail til Microsoft 365.

De værdier, du har brug for for hver nye fortegnelse, findes på din Microsoft 365 Indstil e -mail -destination, når du har bekræftet dit domæneejerskab .

1. Log på din Network Solutions -konto .
  2. Vælg Administrer konto .
  3. Vælg Mine domænenavne .
  4. Vælg Rediger avancerede DNS -fortegnelser
  5. For TXT -fortegnelse :
    • Rul til Tekst (TXT -fortegnelser), og vælg Rediger TXT -fortegnelser .
    • Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • Vælg Fortsæt .
  6. For CNAME :
    • Rul til Host Aliases (CNAME -fortegnelser), og vælg Rediger CNAME -fortegnelser .
    • Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • Vælg Fortsæt
  7. For MX -fortegnelser :
    • Rul til Mailservere (MX -fortegnelser), og vælg Rediger MX -fortegnelser .
    • Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • Vælg Fortsæt .
  8. For SRV -fortegnelser :
    • Rul til Service (SRV -fortegnelser), og vælg Rediger SRV -fortegnelser .
    • Indtast de oplysninger, som vi viser på din Microsoft 365 -konto.
    • Vælg Fortsæt .

Kontakt Network Solutions kundesupport på 1 (888) 642-0209, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Relaterede trin

• Få GoDaddy til at kontrollere dine nye DNS -indstillinger ved at logge på din konto og vælge Jeg har opdateret disse indstillinger. Kontrollér venligst! Du modtager en e -mail, når din Microsoft 365 -adresse er klar til brug.
  • Konfigurer derefter din e -mail på dine enheder .