Indstil mappetilladelser på min Windows -hostingkonto

Du kan indstille forskellige mappetilladelser for hver af mapperne i din Windows® Hosting -konto udover rodmappen. Dette giver dig mulighed for at styre, hvem der kan få adgang til dine filer, og hvilke handlinger de kan udføre på filer i disse mapper.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. Klik på Plesk Admin .
  4. Gå til fanen Filer .
  5. Naviger til den fil eller mappe, hvis tilladelser du vil ændre.
  6. Hold musen over filen eller mappen, og klik derefter på den nedadrettede pil til højre, og vælg Skift tilladelser .
  7. Vælg de tilladelser, du vil bruge, og klik derefter på OK .