Indstil mappetilladelser på min Windows -hostingkonto

Du kan indstille forskellige mappetilladelser for hver af mapperne i din Windows® Hosting -konto udover rodmappen. Dette giver dig mulighed for at styre, hvem der kan få adgang til dine filer, og hvilke handlinger de kan udføre på filer i disse mapper.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge, og vælg derefter Administrer .
  3. Vælg Plesk -administrator .
  4. Gå til fanen Filer .
  5. Naviger til den fil eller mappe, hvis tilladelser du vil ændre.
  6. Vælg16135 menuen for filen eller biblioteket, og vælg derefter Skift tilladelser .
  7. Vælg de tilladelser, du vil bruge, og vælg derefter OK .