Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Indstil min tidszone og datoindstillinger

Du kan tilpasse dato og klokkeslæt for din Workspace Email via menuen Indstillinger.

1. Fra menuen Indstillinger skal du klikke på Skærmindstillinger .
  2. Gå til fanen Tid .
  3. Fra din tidszone skal du vælge din tidszone.
  4. Fra listen Numerisk datoformat skal du vælge det format, som datoerne skal vises som.
  5. Fra listen Mappeopdateringstid angiver du, hvor ofte du vil opdatere mapper. Tidsforøgelsen er i minutter.
  6. Klik på OK.