Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indstil mit tema

Indstil dit tema til at ændre og finjustere dit websites overordnede udseende. Dit tema er dine kunders første indtryk af dit site og bør afspejle din brandidentitet. Hvis du har Website Builder, skal du tjekke ud for at ændre mit tema , vælge en websitefarve og vælge en sites skrifttype i stedet.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din Premium onlinebutik.
  3. Fra dit Dashboard skal du gå til Butikdesign .
  4. Klik på Skift tema under fanen Tema .
    Klik på Skift tema
  5. Når du finder et tema, du kan lide, kan du føre musen hen over billedet og vælge Vis tema for at udvide dets funktioner.
    Klik på Vis tema
    Klik på knappen for at springe til andre temaers funktionerPileknapper pileknapperne øverst på siden.
  6. Når du har valgt et tema, skal du klikke på Vælg dette tema .
    Klik på Vælg dette tema
  7. Rediger derefter din hjemmeside ved at klikke på + for hvert afsnit under Mine temaindstillinger . Afsnittene varierer efter tema, og du behøver ikke at ændre dem alle.
    Klik på plustegnene
  8. Bemærk: For at erstatte dit temas standardbillede skal du i afsnittet Startside bruge et .JPEG- eller .PNG -billede med dimensioner, der ikke er større end 1200 x 600 pixels. De fleste temaer kan også føje et diasshow til din hjemmeside.

9. Klik på Gem for at anvende eventuelle ændringer i din butiks design.