Indstil videresendelse af e-mail for domæner med beskyttelse af personlige oplysninger

Privat registrering opretter en entydig e-mailadresse for hvert enkelt domæne, og du kan vælge, hvordan du vil modtage dine e-mails.

Bemærk: Privat registrering filtrerer som standard spam og videresender e-mails til den e-mailadresse, du angiver på siden med kundeoplysninger.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden Domæneindstillinger.
  2. Klik på Rediger ud for Videresendelse af e-mail med beskyttelse af personlige oplysninger under Kontaktoplysninger på siden Domæneindstillinger.
  3. Du kan se følgende muligheder:
    • Videresend al e-mail til denne e-mailadresse – Alle e-mails videresendes til e-mailadressen på siden med kundeoplysninger.
    • Filtrer for spam og videresend til denne e-mailadresse – Spam filtreres fra, og resterende e-mails videresendes til e-mailadressen på siden med kundeoplysninger.
    • Videresend ikke e-mail – Ingen af dine e-mails videresendes til dig.
  4. Vælg den indstilling, der passer bedst til dine behov, og klik på Gem.