Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indstilling af en mindstepris for domæneauktioner

Du kan købe muligheden for at indstille en mindstepris eller den laveste pris, som du accepterer for et domænenavn, til dine annoncer på GoDaddy Auctions®. Ved at indstille en mindstepris kan du indstille en lavere mindstepris for at tilskynde potentielle købere til at afgive indledende bud, men det sikrer, at domænet kun sælges, hvis mindsteprisen er nået.

Du kan kun indstille en mindstepris for domænenavne, der er opført på offentlig auktion. Du kan få yderligere oplysninger om dine muligheder for registrering af domænenavne iFlere oplysninger om valgmuligheder for GoDaddy-auktionsvisning .

Du kan ikke indstille eller hæve en mindstepris, efter auktionen er startet. Du kan dog sænke en mindstepris. Du kan få yderligere oplysninger i

.

1. Log ind på din GoDaddy-auktioner konto.
  2. Vælg fra topmenuen Angiv et domæne . Siden Liste over et domæne vises.
  3. Bemærk: Hvis du ikke har tilføjet mindst en betalingstype på din GoDaddy-auktionskonto, vises en konto ikke fundet-meddelelse. Klik på Okay for at gå til siden Mine indstillinger. SeRedigering af dine kontoindstillinger for Go Daddy-auktioner for instruktioner om tilføjelse af en betalingstype. Når du er færdig, skal du klikke på Angiv et domæne for at vende tilbage til siden Liste dit domæne.

4. I Domænenavn og Bekræft domænenavn felter, skal du indtaste det domænenavn, du vil angive.
  5. Fra Fortegnelsestype , Vælg 7-dages offentlig auktion .
  6. Markér afkrydsningsfeltet Tilføj mindstepris for 4,99 USD , og udfyld derefter felterne som angivet.
  7. Klik på Fortsæt.
  8. I feltet Angiv mindstepris skal du indtaste din mindstepris.
  9. Læs og accepter servicebetingelserne.
  10. Klik på Gå til kasse , og gå derefter til kassen.

Du kan få yderligere oplysninger om auktioner med domænenavne iSalg af domæner i GoDaddy-auktioner fra domænestyring .