Angiv mit domæne på GoDaddy Auctions®

Annoncerer dit domæne på GoDaddy Auctions & reg; giver dig mulighed for at købe yderligere opgraderinger, såsom at vise dit domæne på GoDaddy Auctions & reg; startside. Du kan gå tilbage og redigere din liste , hvis du har brug for at foretage ændringer. Domæner, der udløber inden for de næste 90 dage, inaktive domænenavne og internationale domæner kan ikke vises.

1. Log på dine GoDaddy -auktioner & reg; konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Sælg et domæne .
    auktioner-liste et domæne
  3. Under Liste over et domæne skal du indtaste det domæne, du noterer på GoDaddy Auctions & reg ;, og derefter indtaste det igen for at bekræfte.
  4. Vælg din Listing Type i rullemenuen.
    • Tilbud/modtilbud
    • Tilbud/modtilbud med Køb nu
    • Køb kun nu
    • 7-dages offentlig auktion
  5. Tilføj oplysninger om din opslagstype .
    • Indstil prisen, eller køb en mindstepris (den laveste pris, du accepterer) for dit domæne:
      • Tilbud/modtilbud : Indtast det minimumstilbud, du accepterer.
      • Tilbud/modtilbud med Køb nu : Angiv det minimumstilbud, du accepterer, og prisen for at købe domænet.
      • Køb kun nu : Indtast den pris, du accepterer for at købe domænet nu.
      • 7-dages offentlig auktion : Angiv startbudbudbeløbet, mindsteprisen (dette beløb skal være opfyldt for at din fortegnelse kan sælges) og auktionens sluttid.
    • Vælg de kategorier , som du ønsker, at dit domæne skal vises i. Du modtager en gratis kategori med din liste i rullemenu 1 og kan købe op til fire yderligere kategorier i rullelister 2-5.
    • Vælg eventuelle valgfri indstillinger til din liste.
      • Inkluderer en hjemmeside : Vælg denne indstilling for at inkludere din nuværende, live website i salget af domænet. Når dette er valgt, vises et link til hjemmesiden i din liste. Vi letter ikke levering af websiteindhold.
      • Indeholder voksenindhold: Vælg denne indstilling, hvis dit website indeholder seksuelt indhold. Vi letter ikke levering af websiteindhold.
      • Beskrivelse : Angiv en beskrivelse af det domæne, som du noterer. Hvis du har trafikdata, kan du tilføje dem til beskrivelsen.
  6. Forøg domænes synlighed ved at købe funktionen for at vise din registrering på startsiden eller kategorisiden . Dit domæne vil kun blive vist på hjemmesiden, så længe opslagetypen varer. Hvis du vil føje denne funktion til en eksisterende fortegnelse, kan du prøve at slette den og vise domænet igen.
  7. Vælg, hvordan du vil modtage betalinger.
    • Indbetal betalinger til : Vælg en eksisterende konto, der skal modtage betalinger.
    • Tilføj en betalingstype : Opret en ny betalingskonto .
  8. Vælg, at du har læst og accepterer aftalen om de generelle servicebetingelser , GoDaddy Auctions & reg; Medlemskabsaftale og prisstruktur for GoDaddy Auctions & reg; .
  9. Vælg Udfør , eller vælg Opret en anden liste for at vise flere domæner.

Det kan tage op til 72 timer for GoDaddy Auctions & reg; for at aktivere din liste. Hvis dit domæne ikke er registreret til din GoDaddy -konto, skal dit ejerskab af domæne først bekræftes. Du kan fremskynde godkendelsestiden for dit domæne ved at føje en TXT -post til dit domæne.