Indstilling af videresendelseskonti i Workspace Control Center

Du kan indstille e-mailadresser udelukkende til det formål at videresende meddelelser til andre mailbokse. Der lagres ingen e-mails i videresendelsesadressen; de bliver alle sammen øjeblikkeligt sendt til e-maildestinationadressen.

For at opsætte en adresse til e-mail-videresendelse

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Hvis du bruger en gratis kredit, skal du klikke på Konfigurer ved siden af GRATIS VIDERESENDELSE AF E-MAIL. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Konfigurer.
  4. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  5. Klik på Opret videresendelse.
  6. Udfyld felterne på skærmen og klik derefter på Opret.
    Felt Før følgende...
    Videresend denne e-mailadresse: Indtast den e-mailadresse, som du vil oprette.
    Til disse e-mailadresser: Indtast de e-mailadresser, som du ønsker, skal modtage e-mail sendt til den e-mailadresse, som du opretter.
    Abonnement Vælg den videresendelsesplan, som du vil bruge.
    Catchall Foretag dette valg, hvis du ønsker, at denne adresse skal modtage e-mail, som sendes til adresser på dit domænenavn, som ikke findes.
    Aktiver autosvar Foretag dette valg, hvis du ønsker at sende et automatisk svar til alle, som e-mailer denne adresse.

Så snart din videresendelsesadresse er opsat, så skal du sørge for at sikre, at de korrekte MX-fortegnelser er associerede med domænenavnet.

For at finde dine MX-fortegnelser

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanen for Domæner og klik så på Serveradresser.
  5. Lav et notat af de Korrekte indstillinger for dine MX-fortegnelser.

Hvis dit domænenavn er registeret et andet sted, så skal du give disse MX-fortegnelser til dit hosting-selskab for at kunne bruge din e-mail. Det kan vare op til 48 timer før det kan ses på dit domæne.

For at opdatere dine MX-fortegnelser

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Administrer ved siden af Domæner.
  3. Klik på det domænenavn, som du vil opdatere.
  4. Vælg fanen DNS zonefil.
  5. I afsnittet MX (Mail Exchanger) vælger du den fortegnelse, som du ønsker at redigere, og klikker derefter på Rediger fortegnelse.
  6. Redigér ethvert af følgende felter:
    • Prioritet — Vælg den prioritet, som du ønsker at tildele til mail-serveren.
    • Host — Indtast domænenavnet eller underdomænet for MX-fortegnelsen. Indtast f.eks. @ for at kortlægge fortegnelsen direkte til dit domænenavn, eller indtast underdomænet for dit hostnavn, såsom www eller ftp.
    • Peger til — Indtast mailserverens adresse, såsom smtp.secureserver.net.
    • TTL — Vælg hvor længe serveren skal cachelagre oplysningerne.
  7. Klik på Gem og klik derefter på Gem ændringer.