Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Indstillinger for masseopdatering af domæner

Du kan anvende domæneindstillinger såsom oplåsning til overførsel, fornyelse og kontaktoplysninger på tværs af flere domæner ad gangen. Dette kaldes også domæner for masseopdatering.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de (t) domæne (r), som du vil opdatere. Eller klik på fluebenet og Vælg alle .
  3. Vælg den relevante handling i menuen over din domæneliste:
    Indstilling Handling
    Forny
    Indstillinger
    DNS
    Ejerskab
    Videresend
    Organiser indstillinger
    Tjen penge
    Eksportér
    Mere
  4. Udfyld de nødvendige felter for at foretage dine ændringer. Hver indstilling har sine egne krav.
  5. Vælg Gem for at fuldføre dine opdateringer.

Bemærk: Det tager 2-4 timer, før alle ændringer træder i kraft.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Lær mere om domænenavne og muligheder for at opbygge din online tilstedeværelse.