Installer et kommentar -SPAM -forebyggelses -plugin i WordPress

Følg instruktionerne herunder for at installere et plugin med kommentar til spamforebyggelse.

1. Log ind på WordPress
  2. Gå til Plugins , og klik derefter på Tilføj ny .
  3. Indtast "Kommentar spam" eller Kommentar spam spam i søgefeltet.
  4. Klik på navnet på plugin'et for at lære mere om det.
  5. Når du har fundet det plugin, du foretrækker, skal du klikke på Installer nu .

Bemærk: Akismet og WP Spam Fighter er eksempler på plugins til kommentar -SPAM -forebyggelse.