Installer et tema i WordPress

Du kan installere et tema fra WordPress eller uploade et premium -tema, som du har købt eller modtaget et andet sted.

1. Log ind på WordPress
  2. Klik på Temaer i menuen Udseende.
  3. Klik på knappen Tilføj ny .
  4. Brug søgefeltet til at søge efter det tema, du vil installere.
  5. Hold musen over eksempelvisningen af temaet, og klik på Installér .

Bemærk: Hvis du i stedet købte eller modtog et tema fra en tredjepart, som du vil bruge i stedet, skal du klikke på knappen Upload tema . Gennemse temaets filer på din computer, og klik på Installer nu .