Installer et UCC -certifikat for yderligere domæner på min Linux -hostingkonto

Hvis du vil bruge en SSL -forbindelse til et yderligere domæne på din Linux -hostingkonto, skal du følge disse trin for at købe og konfigurere et UCC -certifikat for flere domæner.

1. Anmod om et UCC -certifikat . Sørg for, at det yderligere domæne, du vil bruge, er angivet som et af dine alternative alternativnavne (SAN'er).
  2. På din GoDaddy -produktside under Webhosting skal du klikke på Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    klik på Administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Sikkerhed skal du klikke på SSL/TLS .
    klik på SSL/TLS
  5. Klik på Administrer SSL -sider på siden SSL/TLS .
    Klik på Administrer SSL -sites
  6. Hvis der er flere certifikater installeret på kontoen, skal du klikke på Gennemse certifikater under Installer et SSL -website, vælge det certifikat du vil bruge og derefter klikke på Brug certifikat .
    klik på brug certifikat
  7. Under Installer en SSL -hjemmeside skal du i menuen Domæne vælge det tilføjelsesdomæne, som du vil bruge, og derefter klikke på Udfyld automatisk efter domæne .
  8. Nederst på siden klikker du på Installer certifikat for at fuldføre installationsprocessen. Gentag dette trin for hvert tilføjelsesdomæne/SAN, som du ønsker at bruge på denne hostingkonto.