Installer et UCC -certifikat for yderligere domæner på min Linux -hostingkonto

Hvis du vil bruge en SSL -forbindelse til et yderligere domæne på din Linux -hostingkonto, skal du følge disse trin for at købe og konfigurere et UCC -certifikat for flere domæner.

1. Anmod om et UCC -certifikat . Sørg for, at det yderligere domæne, du vil bruge, er angivet som et af dine alternative alternativnavne (SAN'er).
  2. I din GoDaddy produktside under Webhosting skal du vælge Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil bruge.
    vælg administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du vælge cPanel -admin .
  4. På skærmen cPanel i afsnittet Sikkerhed skal du vælge SSL/TLS .
    vælg SSL/TLS
  5. På siden SSL/TLS skal du vælge Administrer SSL -sider .
    vælg administrer SSL -sites
  6. Hvis der er flere certifikater installeret på kontoen, skal du under Installer et SSL -website vælge Gennemse certifikater , vælge det certifikat, du vil bruge, og derefter vælge Brug certifikat .
    vælg brug certifikat
  7. Nedenunder Installer en SSL -hjemmeside skal du i menuen Domæne vælge det Tilføjelsesdomæne, som du vil bruge, og derefter vælge Udfyld automatisk efter domæne .
  8. Nederst på siden vælger du Installer certifikat for at fuldføre installationsprocessen. Gentag dette trin for hvert tilføjelsesdomæne/SAN, som du ønsker at bruge på denne hostingkonto.