Installer et program på din server eller hostingkonto

GoDaddy applikationssupportspecialister kan installere webapplikationer som WordPress, Joomla og Drupal, billedgallerier, e-handel og andre webapps til dig. Vores eksperter sørger for, at de fungerer inden for parametrene for din hostingkonto.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

GoDaddys eksperttjenester

Se for at se en komplet liste over de betalte tjenester, som GoDaddy tilbyderMenu med eksperttjenester .