Installer og konfigurer tilføjelser til indkøbsvogn

Giv upsell og krydssælg produktanbefalinger, når dine kunder når WooCommerce-indkøbsvognen.

Påkrævet: Tilføjelsesprogrammer til indkøbsvogn er en premium WooCommerce-udvidelse, der følger med WordPress e-handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Aktivér udvidelsen Cart Add-ons. ( Har du brug for hjælp til at aktivere dine udvidelser? )
  3. Naviger til WooCommerce > Indkøbskurv i din WordPress-administrator for at konfigurere indstillinger .