Installér et tema fra WordPress-arkivet

WordPress-arkivet indeholder tusindvis af gratis temaer, som du kan bruge på din site, og der er adgang til det direkte fra dit WordPress-kontrolpanel. Sådan installerer du dit tema fra WordPress-arkivet.

Bemærk: Hvis du ikke er sikker på, hvilket tema du vil installere, kan du gennemse WordPress-arkivet og se eksempler på alle de temaer, du vil. Brug indstillingen Funktionsfilter til at indsnævre søgningen. Hvis du vil anvende en tema, som ikke kan findes i WordPress-arkivet, kan du installere den ved at uploade .zip-filen.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Udseende og derefter Temaer.
  3. Vælg Tilføj ny .
    Tilføj nyt tema i WordPress
  4. På bjælken Søg temaer indtaster du navnet på det tema, som du vil installere.
  5. Hold musen over eksemplet på temaet og vælg derefter Installér.
  6. (Valgfrit) Vælg Aktivér, hvis du vil have, at dit tema skal være aktivt efter installationen. Ellers kan du altid aktivere det senere.