Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Installer PHP -moduler

PHP, et af de mest almindelige scriptingsprog, har moduler eller indlejrede scripts, som kan bruges til yderligere funktioner på dit site. Mange softwareprogrammer og CMS -applikationer kræver forskellige PHP- eller Apache -moduler for at fungere. Men sorten er stor, og de skal være installeret korrekt, for at dine applikationer kan fungere korrekt. Vores eksperttjeneste hjælper dig med at få dine PHP -moduler installeret hurtigt og korrekt, første gang.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .