Download og installer Microsoft Teams på min Mac

Download Microsoft Teams på din Mac for at bruge værktøjet til chat og møder.

Påkrævet:
  1. Du skal have planen Online Business Essentials, Business Professional, Premium Security eller Business Enterprise, før du kan følge trinene nedenfor. Hvis du har Online Business Essentials, kan du downloade Teams-appen, men ikke nogen af de andre Microsoft 365-apps.
  2. Kontrollér, om du allerede har Teams installeret, ved at gå til Spotlight Search på din Mac og indtaste Microsoft Teams. Hvis Teams allerede er installeret, er du klar. Ellers skal du følge trinnene nedenfor.

Du kan også downloade Teams fra Microsoft .

1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuknappen, og vælg derefter Teams.
    Teams-ikon
  3. Når Teams åbner, vælger du menuen Indstillinger i øverste hjørne til højre, og Download skrivebordsappen.
    Download Teams
  4. Gem og kør den downloadede fil.
  5. Log på med din Microsoft 365 e-mailadresse og adgangskode.

Du har nu Teams på din computer!