SSL-certifikater Hjælp

Installation af en SSL: Servervejledning

Når dit SSL-certifikat er underskrevet og udsendt, sender vi dig en e-mailmeddelelse, så du kan downloade det signerede certifikat og vores midlertidige certifikater, som alle skal installeres på dit websted.

Den specifikke installationsprocedure afhænger af din webserversoftware. Installationsinstruktioner er tilgængelige for de webservere, som er angivet i Installer SSL-certifikater.