Installation af et SSL-certifikat i Apache (CentOS)

Efter din certifikatanmodning er godkendt, kan du downloade dit SSL- og mellemliggende certifikat fra selve SSL-programmet. Du kan få yderligere oplysninger i Downloading af dit SSL-certifikat. Begge disse filer skal være installeret på din webserver.

Disse instruktioner gør sig ikke gældende for Ubuntu-servere, der kører Apache.

Du kan også downloade pakken med mellemliggende certifikater fra lageret.

Installering af SSL- og mellemcertifikater

1. Kopiér din SSL-certifikatfil og certifikatpakken til din Apache-server. Du har formentligt allerede en nøgle på serveren fra da du genererede certifikatanmodningen.
  2. Find frem til følgende direktiver enten i filen httpd.conf eller ssl.conf (hvilke filer du bruger afhænger af, hvordan du konfigurerede Apache). Hvis en eller flere af dem er udkommenteret i øjeblikket, er du nødt til at fjerne kommentarmarkeringen fra dem ved at fjerne # tegnet fra linjestarten. Indstil værdierne for disse direktiver til den absolutte sti og filnavnet på den relevante fil, baseret på din version af Apache:
    Apache Version < 2.4.8
    Direktiv Sti der skal indtastes
    SSLCertificateFile Sti til certifikatfil
    SSLCertificateKeyFile Sti til nøglefil
    SSLCertificateChainFile Sti til mellemliggende pakke
    Apache Version 2.4.8+
    Direktiv Sti der skal indtastes
    SSLCertificateFile Sti til certifikatfil
    SSLCertificateKeyFile Sti til nøglefil
    SSLCACertificatePath Sti til mellemliggende pakke
  3. Gem din konfigurationsfil og genstart Apache.

Genstart af din webserver

Fremgangsmåden for at genstarte Apache afhænger stærkt af din operativplatform. På Unix-lignende platforme (Linux, Solaris, HP-UX, etc.) skal du typisk genstarte din httpd-daemon. I Windows skal du typisk stoppe og genstarte Apache-tjenesten i Tjenester under Administration. Se venligst også dokumentationen fra udbyderen af dit operativsystem eller Apaches dokumentation.

Dit SSL-Certificate er installeret. Hvis du har problemer, kan du se i

for at få hjælp til at diagnosticere fejl.