Installation af et SSL-certifikat – Nginx

Efter din certifikatanmodning er godkendt, kan du downloade dine SSL- og mellemliggende certifikater fra SSL-programmet. Du kan få yderligere oplysninger i Downloading af dit SSL-certifikat. Disse filer skal være installeret på din webserver.

Du kan også downloade pakken med mellemliggende certifikater fra lageret.

Installering af SSL- og mellemcertifikater

1. Kopiér din SSL-certifikatfil og certifikatpakkefilen til din Nginx-server.
  2. Du skulle allerede have en nøglefil på serveren fra det tidspunkt, du genererede din certifikatanmodning.
  3. Rediger din Nginx-konfiguration til at henvise til disse filer. Den nøjagtige konfigurationsfil, som du redigerer, afhænger af din version af Nginx, din OS-platform eller den metode, der blev brugt til at installere Nginx.

Dit SSL-Certificate er installeret. Hvis du har problemer, kan du se i