Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installation af SSL'er på Plesk Shared Hosting

Vores Plesk-delte hostingkonti ( flere oplysninger ) understøtter SSL-certifikater fra os (som vi installerer for dig på det primære domæne) samt tredjepartsleverandører (som du selv skal installere). Her er processen med manuel SSL -certifikatinstallation:

1. Få en dedikeret IP -adresse (kun delt hosting ) - Selvom du ikke har brug for en dedikeret IP -adresse for at installere en SSL på din Plesk -konto, vil en have sikre, at alle besøgende kan etablere en SSL -forbindelse. Du kan få yderligere oplysninger iTilføj en dedikeret IP -adresse .
    Advarsel: Hvis du føjer en dedikeret IP -adresse til din konto, skal du kontakte kundesupport for at færdiggøre konfigurationen.

C3: Hvis en kunde ringer ind om dette, skal du overføre opkaldet til Hosting -support ( flere oplysninger ).

2. Generér en CSR - Du skal give det firma, der leverer dit SSL -certifikat, en CSR (Certificate Signing Request) fra din Plesk -delte hostingkonto.
  3. Uploading og installation af dit SSL -certifikat - Når du har modtaget SSL -certifikatet, skal du uploade det til din delte hostingkonto og derefter "slå det til" for det site, du vil sikre.

Oprettelse af en CSR

For at gennemføre disse trin skal du have konfigureret din Plesk -konto og allerede tilføjet det domænenavn, du vil sikre med et SSL -certifikat.

Sådan genererer du en CSR

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. I afsnittet for det domænenavn, som du ønsker at bruge, skal du klikke på Vis mere .
  5. Klik på SSL/TLS -certifikater .
  6. Klik på Tilføj SSL -certifikat .
  7. Indtast et certifikatnavn , udfyld felterne i afsnittet Indstillinger , og klik derefter på Anmod .
    Advarsel: De oplysninger, du indtaster i afsnittet Indstillinger , skal stemme nøjagtigt overens med de oplysninger, som du giver SSL -forhandleren.
  8. Klik på navnet på det certifikat, du har tilføjet til Plesk.

Din anmodning om signering af certifikat vises i afsnittet CSR .

For at få dit SSL -certifikat skal du give denne CSR til det firma, der udsteder certifikatet.

Når først de har udstedt certifikatet, giver de dig en CRT -fil, som er dit SSL -certifikat.

Upload og installation af dit certifikat

For at gennemføre disse trin skal du have CRT -filen leveret til dig af det firma, der har udstedt dit SSL -certifikat.

For at uploade dit certifikat

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. I afsnittet for det domænenavn, som du ønsker at bruge, skal du klikke på Vis mere .
  5. Klik på SSL/TLS -certifikater .
  6. Brug afsnittet Upload certifikatfiler til at uploade CRT -filen fra din lokale maskine som Certifikat , og klik derefter på Send filer .

Sådan aktiveres dit certifikat

1. Gå til fanen Websites og domæner .
  2. I afsnittet for det domænenavn, som du ønsker at bruge, skal du klikke på Vis mere .
  3. Klik på Hostingindstillinger .
  4. I afsnittet Sikkerhed skal du vælge SSL -support .
  5. Vælg det certifikat, du oprettede, og klik derefter på OK .

Det var det! For at sikre, at din SSL fungerer, kan du tjekke den hos SSL Shopper .

Tekniske oplysninger

I modsætning til nogle af vores andre hostingplatforme behøver du ikke nødvendigvis en dedikeret IP -adresse for at have et SSL -certifikat på vores Plesk -delte hostingkonti. Dette skyldes, at det bruger SNI -protokollen (Server Name Indication). Men ikke alle browsere understøtter SNI, hvilket betyder, at nogle brugere uden en dedikeret IP -adresse ikke vil kunne etablere en forbindelse via SSL.