Installation og aktivering af dit Premium WordPress-tema

Efter du downloader dit Premium WordPress® tema, skal du uploade det til din hostingkonto, udpakke det, og derefter aktivere det.

Sådan installeres dit Premium WordPress-tema

1. Upload den ZIP-fil, som indeholder dit tema, til biblioteket /wp-content/themes. Du kan få yderligere oplysninger i
    .
  2. Udpak den ZIP-fil, som du lige har uploadet. Du kan få yderligere oplysninger i
    .

Sådan aktiveres dit Premium WordPress-tema

1. Log ind på dit WordPress-kontrolpanel (http://smarteksempel.com/wp-admin, hvor smarteksempel.com er dit domænenavn).
  2. Fra menuen Udseende vælger du Temaer.
  3. I afsnittet Tilgængelige temaer under dit Premium WordPress-tema klikker du på Aktivér.

Dit nye tema vises, så snart at du går til din website.

Se disse WordPress-selvstudier for at få yderligere hjælp.