Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer eller aktiver et tema i WordPress

Når du har valgt et nyt WordPress -tema, skal du installere og aktivere det, før det ændrer udseendet på dit site. Du har to muligheder for at installere, ændre og aktivere et WordPress -tema:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Installer og aktiver et brugerdefineret tema, købt tema eller tema fra WordPress -kataloget.

Gør det selv

For at installere, ændre eller aktivere et tema i WordPress skal du bruge tabellerne nedenfor til at finde det scenarie, der er relevant, og følge disse instruktioner.

Installer et tema

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Installer et tema i WordPress Basic
Installer et WordPress -tema med FTP Medium

Skift et tema

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Skift et tema i WordPress Basic
Skift et WordPress -tema i databasen Medium
Skift et WordPress -tema med SSH Avanceret