Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer et kommentarsystem i WordPress

Installation af et kommentarsystem til dit WordPress -site kan hjælpe dig med at administrere dine kommentarer og interagere bedre med dit publikum. Du har to muligheder, når du installerer et kommentarsystem:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Installer Disqus kommentarsystem -plugin eller dit foretrukne plugin.
  • Importér kommentarer fra standard WordPress -kommentarsystemet.

Gør det selv

Installer et plugin

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Installer et plugin i WordPress Basic
Installer et WordPress -plugin med FTP Medium

Konfigurer Disqus

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Konfigurer Disqus kommentarsystem i WordPress Basic

Importér kommentarer til Disqus

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Importér WordPress -kommentarer til Disqus Basic