Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer et Let's Encrypt -certifikat på din Linux -hostingkonto

Lad os kryptere er en tredjeparts sikkerhedstjeneste, der tilbyder gratis SSL -certifikater. Brug af SSL (Secure Socket Layer) garanterer en sikker forbindelse, når kunder besøger din hjemmeside. Du kan bruge et Lad os kryptere certifikat på din GoDaddy Linux -hostingkonto, men du skal konfigurere SSL -certifikatet manuelt.

Advarsel: Lad os kryptere certifikater er kun gyldige i 90 dage. GoDaddy understøtter ikke automatisk installation på Linux-hostingkonti, så du skal gentage denne proces hver 90. dag, ellers vil din hjemmeside vise en sikkerhedsfejl.
  1. Generér din CSR (Certificate Signing Request). Lad os kryptere anbefaler, at du genererer dit certifikat via Certbot, men dette understøttes ikke på GoDaddys cPanel Linux -hosting. I stedet skal du bruge en tredjepartsklient til at generere dit Lad os kryptere certifikat. GoDaddy og Let's Encrypt kontrollerer eller gennemgår ikke disse tredjepartsklienter og kan ikke garantere deres sikkerhed eller pålidelighed. Du kan finde en liste over tilgængelige indstillinger under afsnittet Browser .
  2. Bekræft domæne - Du skal vise ejerskab af dit domæne gennem en verificeringsproces. Den tredjepartsklient, som du bruger til at generere certifikatet, viser dig de forskellige måder, du kan bekræfte dit domæne på. Vi anbefaler enten bekræftelse af filupload eller en DNS-opdatering.
  3. Installer dit certifikat og din private nøgle i cPanel.
  4. Forny dit certifikat hver 90. dag - Et Lad os kryptere certifikatet er kun gyldigt i 90 dage, så du skal oprette et nyt certifikat, inden det tidligere udløber.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.