Installer et SSL -certifikat på min Windows -hosting

Hvis du har købt et standard SSL-certifikat fra en tredjepartsleverandør, skal du følge disse trin for at installere certifikatet manuelt på din Windows-hostingkonto.

1. Generér en CSR - Du skal give det firma, der leverer til dit SSL -certifikat, en anmodning om certifikatunderskrift (CSR) fra din Windows Hosting -konto.
  2. Upload og aktiver certifikatet - Når du har modtaget SSL -certifikatet, skal du uploade det til din konto og "slå det til" for det site, du vil sikre.

Opret en CSR

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin
  4. På siden Plesk Websites og domæner skal du i afsnittet for det domæne, som du vil bruge, vælge SSL/TLS -certifikater .

Bemærk: Hvis du ikke kan se nogen ikoner, skal du vælge Vis mere i midten af siden og derefter vælge SSL/TLS -certifikater .

5. Vælg Tilføj SSL/TLS -certifikat .
  6. Indtast certifikatnavnet , udfyld alle de nødvendige felter i afsnittet Indstillinger , og vælg derefter Anmodning .
    Advarsel: De oplysninger, du indtaster i afsnittet Indstillinger , skal stemme nøjagtigt overens med de oplysninger, som du gav SSL -forhandleren, da du købte certifikatet.
  7. Vælg navnet på det certifikat, du har tilføjet til Plesk. Din anmodning om signering af certifikat vises i afsnittet CSR .
  8. Giv denne CSR til det firma, der udsteder certifikatet. Når først de har udstedt certifikatet, giver de dig en .crt -fil, som er dit SSL -certifikat. Fortsæt derefter med de næste trin nedenfor.

Upload og aktiver certifikatet

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting , og vælg Administrer ved siden af den Windows -hostingkonto, du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Plesk -admin
  4. På siden Plesk Websites og domæner skal du i afsnittet for det domæne, som du vil bruge, vælge SSL/TLS -certifikater .

Bemærk: Hvis du ikke kan se nogen ikoner, skal du vælge Vis mere i midten af siden og derefter vælge SSL/TLS -certifikater .

5. Under Upload certifikatfilerne skal du ud for Certifikat (*.crt) vælge Vælg fil og gennemse til .crt -filen på din computer.
  6. Vælg filen som Certifikat, og vælg Send filer .
  7. I navigationen til venstre skal du vælge Hjemmesider og domæner .
  8. Lige under domænenavnet skal du vælge Hostingindstillinger .
  9. I afsnittet Sikkerhed skal du vælge SSL/TLS -support .
  10. Vælg det certifikat, du har oprettet, og vælg OK i bunden af siden.

Det var det! For at sikre, at din SSL fungerer, kan du tjekke den hos SSL Shopper .

Flere oplysninger

• Du behøver ikke en dedikeret IP -adresse for at have et SSL -certifikat på en Windows -hostingkonto. Dette skyldes, at det bruger SNI -protokollen (Server Name Indication). Men ikke alle browsere understøtter SNI, hvilket betyder, at nogle brugere uden en dedikeret IP -adresse ikke vil kunne etablere en forbindelse via SSL.
  • Her er startsiden for hjælp til indhold i Windows Hosting .