Installer et tema fra WordPress -lageret

WordPress -arkivet indeholder tusindvis af gratis temaer, som du kan bruge på dit website, og det er tilgængeligt direkte fra dit WordPress -dashboard. Sådan installerer du dit tema fra WordPress -arkivet.

Bemærk: Hvis du ikke er sikker på, hvilket tema du vil installere, kan du gennemse WordPress -arkivet og få vist de temaer, du kan lide. Brug indstillingen Funktionsfilter til at indsnævre søgningen. Hvis du vil bruge et tema, der ikke er angivet i WordPress -arkivet, skal du installere det ved at uploade .zip -filen .

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre side, skal du vælge > Temaer.
  3. Vælg Tilføj ny .
    Tilføj nyt tema i WordPress
  4. søgefeltet skal du indtaste navnet på det tema, du vil installere.
  5. Hold musen over forhåndsvisningen af temaet, og vælg derefter Installér .