Installation af en WordPress plug-in med FTP

Du skal muligvis installere en WordPress plug-in via FTP. Denne mulighed er nyttig med store eller brugertilpassede plug-ins. Du skal have en FTP-klient til at uploade filerne. Vi anbefaler FileZilla.

Bemærk: Du skal downloade .zip-filen med plug-in til din lokale computer, før du går i gang (følg downloadvejledningen, som følger med din plug-in).

1. Udpak plug in-filerne på din lokale computer (Windows eller macOS).
  2. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  3. I afsnittet Fjernsted på FileZilla, finder du mappen med din WordPress-site.
  4. Gå til mappen /wp-content/plugins.
  5. I afsnittet Lokal site på FileZilla, finder du plug-in mappen på din lokale computer site.
  6. Træk og slip plug in-mappen fra afsnittet Lokal site til afsnittet Fjernsted.
    træk og slip filer