Installer et WordPress -plugin med FTP

Du skal muligvis installere et WordPress -plugin via FTP. Denne indstilling er nyttig til store eller brugerdefinerede plugins. Du skal bruge en FTP -klient for at uploade filerne. Vi anbefaler FileZilla .

Bemærk: Du skal downloade plugin .zip -filen til din lokale computer, før du begynder (følg den downloadvejledning, der fulgte med dit plugin).

1. Udpak plugin -filerne på din lokale computer ( Windows eller MacOS ).
  2. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  3. I afsnittet Ekstern site i FileZilla skal du finde mappen med dit WordPress -site.
  4. Naviger til mappen /wp-content /plugins.
  5. I afsnittet Lokal hjemmeside i FileZilla skal du finde plugin -mappen på din lokale computer.
  6. Træk og slip plugin -mappen fra afsnittet Lokal site til afsnittet Ekstern site .
    træk og slip filer