Installer et WordPress -tema med FTP og FileZilla

Du skal muligvis installere et WordPress -tema via FTP. Denne indstilling er nyttig til store eller brugerdefinerede temaer. Du kan bruge en hvilken som helst FTP -klientapp, men disse trin beskriver installation med FileZilla .

1. Download temaet .zip -fil.
  2. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  3. I afsnittet Ekstern site skal du finde mappen med dit WordPress -website.
  4. Naviger til mappen /wp-content /themes.
  5. I afsnittet Lokal hjemmeside skal du finde temaet .zip -fil på din lokale computer.
  6. Træk og slip temafilen fra afsnittet Lokal site til afsnittet Ekstern site .
  7. Udpak temafilen .
  8. Bemærk: Hvis du ikke kan udpakke filen på din hostingkonto, skal du pakke den ud på din lokale computer og derefter uploade den udpakkede mappe med filer.