Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Installer IIS 8 (Windows 2012 R2)

Hvis du har en Windows-baseret server, vil du sandsynligvis udsætte den for internettet for at gøre ting som hostwebsites. For at gøre dette skal du installere Microsofts webserver, Internet Information Services (mere almindeligt kendt som IIS).

1. Opret forbindelse til din server via RDC .
  2. Fra menuen Start skal du klikke på Serveradministration .
    Windows 2012 Start -menu med Serveradministration fremhævet
  3. Klik på Tilføj roller og funktioner .
    Serveradministration med link til Tilføj roller og funktioner fremhævet
  4. På siden Før du begynder skal du klikke på Næste .
  5. På siden Installationstype skal du vælge Rollebaseret ... og derefter klikke på Næste .
  6. På siden Servervalg skal du vælge den server, som du vil bruge, og derefter klikke på Næste .
  7. På siden Serverroller skal du vælge Webserver (IIS) .
    Siden Serverroller med 'Webserver (IIS)' valgt
  8. Klik på Tilføj funktioner i pop op-vinduet.
    Vinduet Guiden Tilføj roller og funktioner
  9. Klik på Næste.
  10. Vælg de ønskede funktioner på siden Funktioner, og klik derefter på Næste .
  11. Klik på Næstewebserverrollen (IIS) .
  12. På siden Rolletjenester skal du vælge de rolletjenester, du vil bruge, og derefter klikke på Næste .

Bemærk: Du kan klikke på en rolle for at få en beskrivelse af den eller få flere oplysninger fra Microsoft .

13. Klik på Installér .

Din server gennemgår nu processen med at installere IIS, hvilket kan tage et stykke tid. Når det er færdigt, modtager du et flag i Serveradministration.

Der er valgt en menu til meddelelse fra Server Manager

Næste trin

• Start IIS ved at gå til Start > Serveradministration > Værktøjer > Internet Information Services (IIS) Manager .