Installer og konfigurer Plugin for produktleverandører

Udvikl din butik til en markedsplads for andre leverandører, der administrerer deres butikker, mens du tager en kommission til gengæld.

Påkrævet: Produktleverandører er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Aktivér udvidelsen med produktleverandører. ( Har du brug for hjælp til at aktivere dine udvidelser? )
  3. Naviger til WooCommerce > Indstillinger > Produkter > Leverandører i din WordPress -administrator for at konfigurere udbetalingsplan og andre produktleverandørindstillinger .