Installer og opsæt Office-apps til Android

Arbejd med Office-apps på din Android-enhed. Hvis du har en Online Essentials-, Business- eller Business Premium-plan, skal du downloade den enkelte Office-app separat fra Google Play Store.

1. Office-appen samler Microsoft Word, Excel og PowerPoint på ét sted og kan downloades til Android. For alle andre apps, eller for at downloade en app separat, skal du vælge din foretrukne app og installere den.
  2. Åbn appen og vælg Log på.
  3. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse.
  4. Vælg Næste.
  5. Du bliver viderestillet til en anden loginside for at indtaste din adgangskode.
  6. Vælg Log på.

Det kan tage adskillige minutter at synkronisere alt, afhængigt af hvor mange filer og mapper du har. Når synkroniseringen er udført, kan du få adgang til, oprette og dele alle dine dokumenter.