Installer og opsæt Office-apps til Android

Arbejd, uanset hvor du er, med Office-apps på din Android-enhed. Hvis du har en Online Essentials-, Business- eller Business Premium-plan, skal du downloade den enkelte Office-app separat fra Google Play Store.

1. Installer appen og åbn den.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse.
  4. Tryk på Næste.
  5. Du bliver viderestillet til en anden loginside for at indtaste din adgangskode.
  6. Tryk på Log ind.

Det kan tage adskillige minutter at synkronisere alt, afhængigt af hvor mange filer og mapper du har. Når synkroniseringen er udført, kan du få adgang til, oprette og dele alle dine dokumenter.