Installer og opsæt Office-apps til iPhone eller iPad

Hvis du har en Online Essentials-, Business- eller Business Premium-plan, kan du bruge de mobilapps, der er på din IPhone eller iPad. Du skal downloade den enkelte Office-app separat fra App Store.

1. Installer appen og åbn den.
  2. Tryk på Log ind.
  3. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse.
  4. Tryk på Næste.
  5. Du bliver viderestillet til en anden loginside for at indtaste din adgangskode.
  6. Tryk på Log ind.

Gentag disse trin for hver Office-app, du vil bruge.

Det kan tage adskillige minutter at synkronisere alt, afhængigt af hvor mange filer og mapper du har. Når synkroniseringen er udført, kan du få adgang til, oprette og dele alle dine dokumenter.