Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer og opsæt Sucuri -sikkerhedsplugin i WordPress

Administration af din WordPress -sikkerhed er afgørende for at beskytte dine data, besøgende og website. Der er flere ting, du kan gøre for at beskytte dit site mod ondsindede besøgende, men ikke alle sikkerhedsindstillinger fungerer for hvert site.

Bemærk: Giv dig selv ca. 30 minutter til at gennemføre disse sikkerhedsforbedringer.

Disse trin fører dig gennem alle funktionerne i Sucuri Security -plugin til WordPress. Du kan muligvis ikke aktivere nogle af funktionerne i dette plugin, da de allerede håndteres af nogle hostingplatforme.

Administration af din WordPress -sikkerhed med dette plugin har følgende forskellige muligheder:

Bemærk: Hver af disse dele antager, at du allerede har Sucuri -sikkerhedsplugin installeret på dit WordPress -site.