Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer og opsæt WooCommerce

Det er hurtigt og nemt at komme i gang med din WordPress -webshop med WooCommerce -installationsguiden.

1. Log ind på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Plugins , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Tilføj ny .
  4. I søgefeltet skal du skrive woocommerce .
  5. Find plugin på listen, og klik på Installer nu .
  6. Aktivér plugin'et , som starter WooCommerce -installationsguiden.
  7. Udfyld alle de nødvendige felter til din webshop.