Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Installer PHP -moduler

PHP, et af de mest almindelige scriptingsprog, har moduler eller indlejrede scripts, som kan bruges til yderligere funktioner på dit site. Mange softwareprogrammer og CMS -applikationer kræver forskellige PHP- eller Apache -moduler for at fungere. Men sorten er stor, og de skal være installeret korrekt, for at dine applikationer kan fungere korrekt. Vores hostingtjeneste kan hjælpe dig med at få dine PHP -moduler installeret hurtigt og korrekt, første gang.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, skal du seMenuen Hostingtjenester .