Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer PHP -moduler

PHP, et af de mest almindelige scriptingsprog, har moduler eller indlejrede scripts, som kan bruges til yderligere funktioner på dit site. Mange softwareprogrammer og CMS -applikationer kræver forskellige PHP- eller Apache -moduler for at fungere. Men sorten er stor, og de skal være installeret korrekt, for at dine applikationer kan fungere korrekt. Vores eksperttjeneste hjælper dig med at få dine PHP -moduler installeret hurtigt og korrekt, første gang.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .