Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer Teams på min Mac

Download Microsoft Teams til din Mac for at bruge værktøjet til chat og online lyd-/videomøder.

Brug Spotlight -søgningen til at bekræfte, at du ikke har Teams installeret på din Mac. Hvis Teams allerede er installeret, er du klar!

1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuknappen, og vælg derefter Teams .
    Klik på Menu og vælg Teams
  3. Vælg Hent Mac -appen . Når holdene er downloadet, skal du følge vejledningen.
    Klik på Hent Mac -appen
  4. Log på med din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode.