Download og installer Microsoft Teams på min pc

Gå til din Microsoft 365-konto for at installere Microsoft Teams på din Windows-pc.

Påkrævet:
  1. Du skal have planen Online Business Essentials, Business Professional, Premium Security eller Business Enterprise, før du kan følge trinene nedenfor. Hvis du har Online Business Essentials, kan du downloade Teams-appen, men ikke nogen af de andre Microsoft 365-apps.
  2. Kontrollér, om du allerede har Teams installeret, ved at gå til Start-menuen på din pc og indtaste Microsoft Teams. Hvis Teams allerede er installeret, er du helt klar. Hvis ikke, skal du følge trinene nedenfor.
  1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuknappen, og vælg derefter Teams.
    Teams-ikon
  3. Når du har åbnet Teams, skal du vælge menuen Indstillinger i øverste højre hjørne og vælge Download skrivebordsappen.
    Download Teams
  4. Gem og kør den downloadede fil.
  5. Log på med din Microsoft 365 e-mailadresse og adgangskode.

Du har nu Teams på din computer.

Relateret trin