Installér Teams på min Windows-pc

Inden du installerer Microsoft Teams på din Windows-computer, skal du kontrollere, at det ikke allerede er installeret. Gå til menuen Start, og vælg Microsoft Teams. Hvis Teams allerede er installeret, er du helt klar! Hvis ikke, skal du følge trinene nedenfor.

1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuknappen, og vælg derefter Teams.
  3. Teams-ikon
  4. Vælg Hent Windows-appen.
  5. Når det nye vindue vises, skal du vælge Gem fil.
  6. Nu, hvor du har downloadet Teams, kan du logge på med din Microsoft 365-e-mailadresse og adgangskode.