Installer WordPress

WordPress® er en personlig udgivelsesplatform eller et indholdshåndteringssystem, som du kan bruge til at opsætte en blog på din website.

For at installere WordPress på din hosting-konto

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanen med Applikationer.
  5. I afsnittet WordPress ved siden af Installer klikker du på den nedadgående pil og derefter på Installer (Brugerdefineret).
  6. Vælg det domænenavn, som du ønsker at anvende, indtast i hvilket bibliotek du ønsker at installere WordPress, og klik så på Installér.