Installér WordPress

Din hosting-konto har et indbygget værktøj til at installere WordPress på alle de domæner, du har tilføjet til din hostingplan.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto i cPanel skal du klikke på Administrer.
  4. Klik på cPanel-admin.
  5. Klik på Applikationer øverst i din cPanel-menu.
  6. I sektionen Apps til Content Management skal du klikke på WordPress-ikonet.
  7. Klik på Installér denne applikation.
  8. Udfyld eller rediger felterne, og klik derefter på Installér.

Når installationen er færdig, kan du logge på WordPress med det domæne, du valgte i forbindelse med konfigurationen.

Flere oplysninger

Sideopbygning

Når du har installeret WordPress, åbnes WordPress-installationsguiden, første gang du logger ind.

WordPress-installationsguide
  • Hvis du vil bruge WordPress Page Builder til din hjemmeside, skal du klikke på Fortsæt.
  • Hvis du hellere vil bruge WordPress uden tilføjelsesprogrammer, skal du klikke på Nej tak.

Få flere oplysninger i vores artikel om, hvordan du konfigurerer WordPress første gang.