Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Installer WordPress manuelt

Hvis du ikke vil installere WordPress ved hjælp af dit kontrolpanels hurtige installationsprogram, kan du installere en ny kopi af WordPress manuelt.

1. Download .zip fra WordPress -udgivelsesarkivet.
  2. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  3. Naviger til den mappe, hvor du vil installere WordPress.
  4. Upload .zip -filen.
  5. Udpak filen. ( Web og klassisk / cPanel / Plesk )

Bemærk: Hvis du ikke har mulighed for at pakke filen ud på din hostingkonto, skal du pakke den ud på din lokale computer og derefter uploade de udpakkede filer.

6. Opret en MySQL -database og -bruger. ( Web- og klassiske / cPanel / Plesk / Linux -servere )
  7. Fra din browser skal du navigere til det domæne og den mappe, hvor du pakkede ud af filerne.

Bemærk: Eksempel: exampledomain.com/wordpress

8. Vælg dit foretrukne sprog, og klik på Fortsæt .
  9. Notér de nødvendige databaseoplysninger, og klik derefter på Lad os komme i gang .
  10. Indtast oplysningerne for den MySQL -database, som du oprettede tidligere, og klik derefter på Indsend .

Bemærk: Du kan finde din databases værtsnavn, hvis du ikke kender det.

11. Klik på, Kør installationen .
  12. Udfyld formularen ved at indtaste følgende oplysninger, og klik derefter på Installer WordPress
    • Sitetitel er dit WordPress -sitets titel.
    • Brugernavn bruges til at få adgang til WordPress Dashboard.
    • Adgangskode bruges til at få adgang til WordPress -dashboardet sammen med brugernavnet.
    • Din e -mailadresse er det sted, hvor du modtager meddelelser, som du konfigurerer til dit website.
  13. Når du har modtaget bekræftelse på en vellykket installation, skal du klikke på Log ind .