Installer WordPress på dit Linux-hosted domæne ved hjælp af cPanel

Denne video og instruktionerne nedenfor er specifikke for domæner med Linux-hosting. Du får forklaret, hvordan du installerer WordPress på dit domæne ved hjælp af cPanel.

Hvis du vil bruge WordPress til at bygge dit website eller bruge den til f.eks. en blog, skal du først installere den på din hostingkonto.

1. Fra hjemmesiden cPanel i afsnittet Webapplikationer skal du klikke på WordPress-blog.
  2. Klik på Installér denne applikation.
  3. Udfyld følgende felter, og klik derefter på Installer:
    Felt Før følgende...
    Placering – Domæne Vælg det domænenavn, som du vil bruge.

Hvis du vil bruge et underdomæne (f.eks. subdomain.coolexample.com), skal du føje underdomænet til din konto.

Placering – Mappe (valgfrit) Angiv den mappe, hvor du vil installere Wordpress.

Hvis du vil bruge WordPress som websitet for det domæne, du valgte i feltet Domæne, skal du sørge for, at feltet Mappe er tomt. Hvis du indtaster et ord i det felt, så er det hvor WordPress bliver installeret, og websiteadressen (URL) for det site, du opretter, vil inkludere mappenavnet. Hvis du f.eks. skriver blog i feltet Mappe, vil websiteadressen for dit WordPress-website være coolexample.com/blog.

Version Vælg den version WordPress du vil anvende. Vi anbefaler at du anvender alle disse standardindstillinger.
    Indstillinger Der er forskellige indstillinger her, som automatisk genereres til dig. Det er vigtigt at bemærke dem, fordi de inkluderer det brugernavn og den adgangskode, som du skal bruge for at logge ind på din WordPress-site.

Det er vigtigt, at du enten noterer dig eller skifter Administrator-brugernavn og Administrator-adgangskode.

Sørg også for, at du vælger den indstilling Godkendelse med 2 faktorer, som du vil bruge.
    Avanceret Vælg, hvordan du vil administrere avancerede indstillinger, såsom databaseadministration og sikkerhedskopier.