Installering af et SSL-certifikat i Microsoft Exchange Server 2007

Når din SSL-anmodning er godkendt og dit certifikat er udstedt, skal du downloade og installere alle de medfølgende filer. Du skal installere alle filerne på din Microsoft® Exchange Server 2007 for at fuldføre installationen. Du kan få yderligere oplysninger i Downloading af et SSL-certifikate.

Før du begynder, skal du kontrollere at du er logget ind på serveren som administrator.

Hvis du vil køre flere tjenester samtidigt, for eksempel SMTP, POP, IMAP, UM og IIS, skal du bruge et UCC-certificat, som kan sikre flere domæner.

Der er to processer involveret i installationen af dit certifikat:

1. Installation af vores mellemliggende certifikat på din server
  2. Installation af dit underskrevne SSL-certifikat på din server

Sådan installeres vores mellemliggende certifikat

1. Fra menuen Start skal du klikke på Kør...
  2. Skriv mmc og klik på OK. Vinduet Microsoft Management Console åbner.
  3. I menuen Filer skal du klikke på Tilføj/Fjern Snap In.
  4. Vælg Certifikater og klik derefter på Tilføj.
  5. Vælg Computerkonto og klik derefter på Næste.
  6. Vælg Lokal Computer og klik på Udfør.
  7. Klik på OK for at lukke Tilføj eller fjern snap-ins.
  8. Udvid mappen Certifikater i konsolvinduet.
  9. Højreklik på Mellemliggende nøglecentre, mouseover Alle opgaver, og klik derefter på Importér.
  10. I Guiden Certifikatimport skal du klikke på Næste.
  11. Klik på Gennemse for at finde certifikatfilen.
  12. Vælg at vise filer af typen PKCS #7-certifikater (*.spc;*.p7b) i nederste højre hjørne.
  13. Vælg din certifikatfil og klik på Åbn.
  14. Klik på Næste.
  15. Vælg Placer alle certifikater i følgende lager.
  16. Klik på Gennemse, vælg Intermediate Certification Authorities og klik derefter på Næste.
  17. Klik på Færdig.

Sådan installeres dit underskrevne SSL-certifikat

1. I menuen Start skal du klikke på Microsoft Exchange Server 2007 og derefter klikke på Exchange Management Shell.
  2. Ved prompten indtaster du følgende for at importere certifikatet
    Import-ExchangeCertificate -Path C:\CertificateFile.crt

I stedet for CertificateFile.crt indtaster du den fulde sti til og filnavnet på dit certifikat.

Hvis output fra denne kommando ikke bliver kopieret til en miniatureudskrift, skal du kopiere det manuelt for brug i næste trin.

3. Indtast følgende for at aktivere certifikatet:
    Enable-ExchangeCertificate -Thumbprint indsæt_miniatureudskrift_her -Services "SMTP, IMAP, IIS"

Indsæt miniatureudskriften i stedet for indsæt_miniatureudskrift_her. Angiv de tjenester certifikatet dækker i citationstegn. De betegnelser der kan bruges for tjenester er SMTP, POP, IMAP og IIS. Undgå at aktivere tjenester som ikke er i brug.

4. Luk vinduet Exchange Management Shell.

Dit SSL-Certificate er installeret. Hvis du har problemer, kan du se i