Installer et SSL-certifikat manuelt på min IIS 7-server

Er det ikke den rigtige servertype? Gå tilbage til listen med installationsvejledning.

Når din certifikatanmodning er godkendt, kan du downloade dit certifikat i SSL-Administration og installere det på din IIS 7-server.

Kopier certifikatfilerne til serveren

1. Find mappen på serveren, hvor certifikat- og nøglefiler opbevares. Overfør derefter det mellemliggende certifikat (gd_iis_intermediates.p7b eller lignende) og det primære certifikat (.crt-fil med vilkårligt navn) til den pågældende mappe.

Tilføj en certifikatsnap-in i Microsoft Management Console (MMC)

1. Klik på Start-menuen og derefter på Kør.
  2. Skriv mmc i søgefeltet, og klik på OK.
  3. Klik på Filer og derefter på Tilføj/Fjern Snap-in.
  4. I det nye vindue skal du klikke på knappen Tilføj.
  5. I det nye vindue skal du vælge Certifikater og klikke på Tilføj.
  6. Vælg Computerkonto til dit snap-in, og klik på Næste.
  7. Klik på Lokal computer, og klik på Udfør.
  8. Klik på Luk i vinduet Tilføj separat snap-in.
  9. Klik på OK i vinduet Tilføj/Fjern snap-in.

Importer mellemliggende SSL-certifikat

1. I MMC skal du klikke på for at få vist Certifikater (Lokal computer).
  2. Højreklik på mappen Mellemliggende nøglecentre, hold musemarkøren over Alle opgaver, og klik på Importer.
  3. I det nye vindue skal du klikke på Næste.
  4. Klik Gennemse, find det mellemliggende certifikat, du overførte tidligere, og klik på Åbn.
  5. Klik på Næste, kontroller at certifikatoplysningerne er korrekte, og klik på Udfør.
  6. Luk dialogboksen, der fortæller dig, at importen blev gennemført.

Installer dit SSL-certifikat

1. Klik på Start-menuen og derefter på Kør.
  2. Skriv inetmgr i søgefeltet, og klik på OK for at starte Internet Information Services (IIS) Manager.
  3. I panelet Forbindelser til venstre skal du klikke på dit Servernavn.
  4. I panelet under IIS skal du dobbeltklikke på Servercertifikater.
  5. I panelet Handlinger i højre side skal du klikke på Afslut certifikatanmodning.
  6. I det nye vindue skal du klikke på ... for at gennemse, find den tidligere uploadede primære certifikatfil, og klik på Åbn.
  7. Tilføj et fuldt navn, så du let kan genfinde certifikatet på et senere tidspunkt.
  8. Klik på OK.

Binding af SSL-certifikatet

1. I panelet Forbindelser til venstre skal du klikke på for at udvide mappen Websteder.
  2. Click på navnet på det websted, du vil installere SSL-certifikatet på.
  3. I panelet Handlinger til højre skal du finde afsnittet Rediger websted og klikke på Bindinger.
  4. I det nye vindue skal du klikke på Tilføj og udfylde med følgende oplysninger:
    • Type: vælg https.
    • IP-adresse: vælg Alle ikke-tildelte.
    • Port: skriv 443.
    • Værtsnavn: lad feltet stå tomt.
    • SSL-certifikat: vælg det SSL-certifikat, du lige har installeret.
  5. Klik på OK for at bekræfte og derefter på Luk for at lukke vinduet Webstedsbindinger.

Genstart IIS

1. I panelet Handlinger til højre skal du finde afsnittet Administrer websted og klikke på Genstart.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.