Installering af et SSL-certifikat i Microsoft IIS 8

Efter du har anmodet om certifikatet i vores online ansøgning, og det er parat til at blive installeret, skal du downloade de filer, som vi stiller til rådighed.

Du kan downloade IIS 7 certifikatfiler som er kompatible med IIS 8.

Du skal først installere det mellemliggende certifikat, som medfølger i pakken til din Microsoft® IIS 8 server. Du kan også downloade det gd_iis_intermediates.p7b mellemliggende certifikat fra lagringssted.

Derefter skal du, for at installere det primære SSL-certifikat, færdiggøre den afventende anmodning, binde certifikatet til din website og derefter genstarte dit website.

Installation af mellemliggende certifikat i Microsoft IIS 8

1. Klik på Start, og klik så på Kør....
  2. Indtast mmc, og klik derefter på OK. Vinduet Microsoft Management Console (konsol) åbnes.
  3. I vinduet Konsol 1 skal du klikke på menuen Filer og så vælge Tilføj/Fjern snap-in.
  4. I vinduet Tilføj eller fjern snap-ins vælger du Certifikater, og klikker derefter på Tilføj.
  5. I vinduet Snap-in for certifikat skal du vælge Computerkonto, og derefter klikke på Næste.
  6. I vinduet Vælg computer skal du vælge Lokal computer, og derefter klikke på Afslut.
  7. I vinduet Tilføj eller fjern snap-in skal du klikke på OK.
  8. I vinduet Konsol 1 skal du klikke på + for at åbne mappen.
  9. Højreklik på Mellemliggende nøglecentre, mouseover Alle opgaver, og klik derefter på Importér.
  10. I vinduet med Guiden certifikatimport skal du klikke på Næste.
  11. Klik på Gennemse for at finde mellemcertifikatfilen.
  12. I vinduet Åbn ændrer du filtypefilteret til PKCS #7 certifikater (*.spc;*.p7b), vælger filen *_iis_intermediates.p7b, og klikker derefter på Åbn.

Installer ikke dit Leaf-certifikat i dette område. Dette vil fjerne dit certifikat fra listen, og du skal installere det igen for at udbedre problemet.

13. I vinduet med Guiden certifikatimport skal du klikke på Næste.
  14. Vælg Placer alle certifikater i det følgende lager, og klik så på Gennemse.
  15. I vinduet Vælg certifikatlager vælger du Mellemliggende nøglecentre, og klikker derefter på OK.
  16. I vinduet med Guiden certifikatimport skal du klikke på Næste.
  17. Klik på Færdig.
  18. Klik OK.
  19. Luk vinduet Konsol 1, og klik så på Nej for slette konsolindstillingerne.

Installation af SSL Certificate i Microsoft IIS 8

1. Start Server Manager.
  2. Gå til Funktioner og vælg Internet Information Services (IIS) Manager.
  3. I panelet Tilslutninger til venstre, skal du klikke på det servernavn, som du vil oprette en CSR til.
  4. I det mellemste panel skal du rulle bjælken bed til bunden og dobbeltklikke på Servercertifikater.
  5. I panelet Handlinger i højre side skal du klikke på Gennemfør certifikatanmodning....
  6. Gør følgende for at installere certifikatet og klik så på OK:
    • Filnavn som indeholder nøglecenterets svar — Klik på ..., find .crt-filen på din computer og klik på Åbn.
    • Brugervenligt navn — Angiv et unikt navn som identificerer SSL-certifikatet. Ved SSL-certifikater med jokertegn skal du sørge for, at det brugervenlige navn (også kaldet fuldt navn) matcher det almindelige navn (for eksempel. *.coolexample.com).
    • Vælg et certifikatlager til det nye certifikat — Vælg Personlig.
  7. I panelet Forbindelser i venstre side skal du vælge navnet på den server du installerede certifikatet på.
  8. Klik på + for at udvide Sites og klik derefter på det website du vil sikre med SSL-certifikatet. (Denne procedure kaldes "binding".)
  9. I panelet Handlinger i højre side, skal du klikke på Bindinger....
  10. Klik på Tilføj....
  11. Gør følgende for at installere certifikatet og klik så på OK:
    Felt Før følgende...
    Type Vælg https.
    IP-adresse Vælg Alle ikke-tildelte eller websitets IP-adresse.
    Port Skriv 443.
    SSL-certifikat Vælg det SSL-certifikat du netop har installeret.
  12. I panelet Handlinger i højre side skal du klikke på Genstart for at gennemføre installationen.

Besøg din website på https://www.sejteksempel.com (erstat sejteksempel.com med dit domænenavn) for at bekræfte installationen. Hvis du har problemer, så se

for hjælp til at løse problemet.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed.