VPS og dedikerede servere (Hosting Controlcenter) Hjælp

Installering af sikkerhedsopdateringer på din server

Du skal installere sikkerhedsopdateringer jævnligt for at beskytte din server imod sikkerhedsproblemer. Hvis du gør det til en vane at udføre enkelt opgaver en gang om måneden eller en gang om ugen, kan spare dig selv for mange problemer og bekymringer senere.

Kunder med administreret hosting og assisteret serviceplan behøver ikke selv installere sikkerhedsopdateringer på deres servere.

Fremgangsmåden ved installation af sikkerhedsopdateringer afhænger af hvilket operativsystem din server kører:

Fedora eller Cent OS

1. Tilslut til din server med SSH (flere oplysninger).
  2. Skift til rodbrugeren (flere oplysninger).
  3. Kør følgende:
    yum clean all
    yum update

Ubuntu

1. Tilslut til din server med SSH (flere oplysninger).
  2. Skift til rodbrugeren (flere oplysninger).
  3. Kør følgende:
    apt-get upgrade

Windows Server

1. Tilslut til din server med RDC (flere oplysninger).
  2. I menuen Start, skal du klikke på Kontrolpanel.
  3. Klik på Windows Update.
  4. Klik på Søg efter opdateringer og udfør trinene til opdatering af din server.