Patch min server

Du skal installere sikkerhedsopdateringer jævnligt for at beskytte din server imod sikkerhedsproblemer. Hvis du gør det til en vane at udføre enkelt opgaver en gang om måneden eller en gang om ugen, kan spare dig selv for mange problemer og bekymringer senere.

Bemærk: Kunder med administreret hosting og assisteret serviceplan behøver ikke lappe deres egne servere.

Fremgangsmåden ved installation af sikkerhedsopdateringer afhænger af hvilket operativsystem din server kører:

AlmaLinux/Cent OS/Fedora

1. Tilslut til din server med SSH (flere oplysninger).
  2. Skift til rodbrugeren (flere oplysninger).
  3. Kør følgende:
    yum clean all
    yum update

Ubuntu

1. Tilslut til din server med SSH (flere oplysninger).
  2. Skift til rodbrugeren (flere oplysninger).
  3. Kør følgende:
    apt-get upgrade

Windows Server

1. Tilslut til din server med RDC (flere oplysninger).
  2. Fra menuen Start skal du vælge Indstillinger .
  3. Vælg Opdateringer og sikkerhed > Windows Update .
  4. Vælg Søg efter opdateringer , og udfør trinene til opdatering af din server.