SSL-certifikater Hjælp

Installér mit SSL-certifikat

Påkrævet: Denne artikel er til kunder, som allerede har anmodet om deres SSL, har downloadet deres SSL-filer og er klar til at installere de pågældende filer på deres server. Hvis du endnu ikke har foretaget dig dette, er her nogle ressourcer til dig.
  • Hvis du har købt et SSL-certifikat, men ikke har bedt om det til dit domæne, skal du gå til Anmod om mit SSL-certifikat.
  • Hvis du overvejer at tilføje et SSL-certifikat til din hjemmeside og ønsker viden om, hvordan det kan hjælpe dig, skal du se nærmere på Få et SSL -certifikat.

Når du har downloadet dine certifikatfiler, kan du installere dem på din server.

Bemærk: Hvis du ikke ser din server eller specifikke OS-version på denne list, henvises til din serverdokumentation for at installere din SSL og derefter Omdiriger automatisk HTTP til HTTPS.

Hvis du bruger Administreret WordPress eller Websites + Marketing, bliver dit SSL-certifikat automatisk installeret.

Vejledning til installation af SSL-certifikat

Mest populære servere

Andre